Albert Kök Hotell & Konferens

Albert har blivit smått berömda för sin goda mat, det personliga bemötandet och den genuina atmosfären. Här finns allt på ett och samma ställe. Som gäst får du något utöver det vanliga, upplevelser som berör alla dina sinnen. Ni som gäst är i absolut fokus för servicen

Boende

När du bor på Albert Kök Hotell & Konferens har du utsikt över vattenfallen och staden Trollhättan. Alla rum har egen balkong eller terass och ligger med fem minuters promenad från centrum. Rummen har en modern inredning och design med Carpe Diemsängar, Lava TV, 9 kanaler etc.
Här har du som gäst fritt trådlöst internet,
Svanenmärkt hotell & restaurang

Möten

Förr träffades man för att ha trevligt. Nuförtiden konfererar man för att det är viktigt, men också för att koppla av. Konferensen har helt enkelt blivit en viktig del i företagets utveckling. På Albert väljer man att mötas och samtidigt njuta av god mat och ett personligt bemötande. En helhetsupplevelse utöver det vanliga. Och en bra början på framtiden.

Att lägga sitt möte eller konferens på Albert är att vistas i en mycket personlig och mysig miljö.
Här finns konferenspaket för alla behov och konferenslokalerna innehåller all sedvanlig utrustning. Övrig anordnas vid behov. Konferensrummen rymmer allt från 10 till 80 personer.

Process

Övrigt

Leverantörer

 • Hitta till oss

  Adress

  Kvarnliden 15
  461 57 Trollhättan
  Sverige

  Telefon

  För bokning
  +46 520 135 09

  Internet

  Vår webbsida

  E-posta oss