Hotell Hehrne Kök & Konferens

Hotell Hehrne ligger endast fem minuters bilfärd från Vänersborgs centrum och ändå mitt i naturen i ett parkområde som heter Restad Gård. Njut av lugnet i parken samt den vackra utsikten mot Hunneberg och Göta Älv.

I parken finns stora möjligheter för en promenad eller löptur och ett utegym med 10 stationer för maximal träning. Ta gärna en sväng förbi Brinkebergskulles slussar som endast ligger 5 min promenad från hotellet.

Möten

Kapacitet

Behöver ni ett mindre konferensrum för några timmar eller större utrymmen för en flerdagars konferens/utbildning med övernattning? Kanske en lokal till helgens fest?

Här finns möjligheterna och viljan att skräddarsy ert besök tack vare stora variationsmöjligheter både vad det gäller storlek och stil på lokalerna.

Hotell Hehrne Kök & Konferens har konferensanläggning på Restad Gård och består av flera lokaler i olika hus.

Boende

Kapacitet

Hotell Hehrne har 42 rum varav en svit, det finns totalt 94 bäddar. Vid behov finns möjlighet att utöka vissa rum till flerbäddsrum.

Vi erbjuder en avslappnande miljö för Er vistelse.
Hotellet har en fantastisk utsikt över Göta Älv och Hunneberg, och ligger i en vacker park med stora grönområden för promenader eller en löptur.
På hotellet finns en vacker restaurang med fullständiga rättigheter, tillgång till spa-bad samt spa-behandlingar.

Process

Övrigt

Leverantörer

 • Hitta till oss

  Adress

  Dr Hehrnes väg 1B
  462 54 Vänersborg
  Sverige

  Kontakt

  Eva Fock

  Telefon

  För bokning
  +46 520-135 09

  Internet

  Vår webbsida

  E-posta oss