Ronnums Herrgård

I naturskön miljö vid Vänerns sydspets mellan Trollhättan och Vänersborg ligger Ronnums Herrgård. Ett nyrenoverat förstklassigt hotell med festvåning och gourmetrestaurang.

Det är inte en slump att världsstjärnor som Nicole Kidman, Stellan Skarsgård och Danny Glover valde att bo här under sin filminspelning i Trollhättan. Herrgården har en spännande historia och ligger naturskönt nära Halle- och Hunneberg med dess kungliga jaktmarker.

 

Boende

Kapacitet

Här erbjuds boende i historisk miljö som ger sinnesfrid, inspiration och arbetsro. 60 nyrenoverade rum med oljade trägolv. Badrum med dusch. Ett antal rum har badkar. Alla rum är utrustade med minibar, strykjärn och strykbräda, hårtork och TV.
På Herrgården finns tio individuellt inredda sviter varav åtta inredda med egen bastu, en med jacuzzi och en med tvåmansbadkar. Alla sviter är nyrenoverade med oljade ekparkettgolv.

Möten

Kapacitet

Här erbjuds ett flertal fullt utrustade mötesrum med naturligt dagsljus samt ett antal mindre grupprum. Konferenskapacitet för upp till 80 deltagare.

Herrgården erbjuder ett stort utbud av kringaktiviteter efter en hård dags arbete t ex golf, älgsafari, lerduveskytte, fiske, ridning på Islandshästar, vin- och whiskyprovningar mm.

Process

Övrigt

Leverantörer

 • Hitta till oss

  Adress

  Parkvägen 18
  468 30 Vargön
  Sverige

  Telefon

  För bokning
  +46 520-135 09

  Internet

  Vår webbsida

  E-posta oss